07
07
2011
--

A nap videója - A szeretet ereje

Egy igaz történet.
Egy napon a fiú kérdezi az apját: Apa lefutod a maratont velem? Az apa válasza igen, s az első maratont lefutották együtt. Egy másik napon a fiú kérdezte az apját: Lefutod velem újra a maratont? Az apa válasza megint igen, s lefutották együtt újra a maratont.
Majd egy napon újra kérdezi az apját: Apa, megcsinálod velem az Iron Mant? (Az Iron Man, vagyis Vasember a legnehezebb triatlon verseny: 4km úszás, 180km kerékpározás, 42km futás) Az apa válasza megint igen! - Kimondani könnyű, de nézzétek meg a videót..

Nem szomorúságot vagy neadjég szánalmat szeretnék kelteni ezzel a videóval. inkább csodálatra méltónak találom a Hoyt család történetét. Nekem nagyon megindító volt látni azt és ráébredni arra, hogy a bennünk levő szeretet micsoda hatalmas erőket képes mozgósítani bennünk!
Azt gondolom, mindannyiunk életében van olyan akiért hasonló erővel küzdenénk, legyen az valamelyik szülőnk, a gyerekünk, a testvérünk, a szerelmünk vagy egy barátunk.
 

Te elmondtad már annak az illetőnek, hogy tűzön-vízen át küzdenél érte, annyira szereted?
 

Írta: Delftin | Tags: Címkék: szeretet erő kitartás nap videója hoyt
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr453047676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)