12
31
2011
--

2012

Kedves Olvasóim!

Hamarosan lezárul a 2011-es év és egy izgalmas, lendületes új évnek nézünk elébe.
2012-re kívánom, hogy mindenki vágyai és céljai úgy teljesüljenek, ahogy az a legjobb számára és a legmagasabb szinten segíti lelki fejlődését és egyensúlyát.

Hagyjuk bátran hátra mindazt, ami már nem szolgál bennünket, ha úgy tetszik ezt megtehetjük most az óév búcsúztatásakor, vagy év közben is bármikor, újra és újra.

Ahogy mondani szokták, teli csészébe nem lehet tölteni, tehát öntsük ki először amit már nem szeretnénk cipelni a szívünkben, lelkünkben. Tegyük le (ezt akár ténylegesen leírhatjuk és ünnepélyesen megsemmisíthetjük) a neheztelést, haragot, kishitűséget, lemondást, önmagunk ostorozását, a környezetünk vádolását, az elvárásokat és a félelmeinket.
De maradjon bennünk szeretet és tisztelet önmagunk és környezetünk iránt, éberség és nyitottság arra, hogy a megüresedett helyet az új év (vagy egy új pillanat) megtölthesse új energiákkal, új megtapasztalásokkal, új érzelmekkel, tudatossággal és egyensúllyal.

Élményekkel és építő változásokkal színesített, boldog új évet kívánok! :)

Delftin

 

Írta: Delftin | Tags: Címkék: búék 2012
| |

A bejegyzés trackback címe:

https://egyensuly.blog.hu/api/trackback/id/tr373507000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Blog.hu Sablonok (Népkert Kft.)